10 december: ISO on tour 'investeren in docentkwaliteit'

Dankzij het studievoorschot wordt er de komende jaren flink geïnvesteerd in docenten. Maar wat docentkwaliteit precies inhoudt en hoe daaraan gewerkt gaat worden is nog niet duidelijk. Daar wil het ISO op donderdag 10 december verandering in brengen.

ISO on tour strijkt op 10 december neer in Den Haag

ISO on tour strijkt op 10 december neer in Den Haag

De derde editie van ISO on tour vindt plaats bij de Faculteit Campus Den Haag en zal volledig in het teken staan van docentkwaliteit. Drie gastsprekers gaan met elkaar én met de zaal in gesprek over wat docentkwaliteit nu precies inhoudt. Meepraten? Meld je aan!


Programma

16.30 – 17.00 uur: Inloop

17.00 – 18.30 uur:  Inhoudelijk programma ISO on tour

18.30 – 19.30 uur:  Afsluitende borrel

Adres: Schouwburgstraat 2, Den Haag

De sprekers


Izaak Dekker

Izaak Dekker is docent aan de Hogeschool Rotterdam. Hij heeft veel ervaring als docent en draait nu mee in een project om de docentkwaliteit te verbeteren. Tijdens ISO on tour zal hij zowel vanuit zijn ervaring als docent als vanuit het project zijn visie delen.

Jan Anthonie Bruijn

Jan Anthonie Bruijn is Eerste Kamerlid voor de VVD en hoogleraar in Leiden. Hij heeft, dankzij zijn indrukwekkende carrière, veel ervaring met het hoger onderwijs en heeft een uitgesproken visie op het professionaliseren van docenten.

Mariska Knol

Mariska Knol is gespecialiseerd in het lesgeven in het hoger onderwijs en heeft programma’s ontwikkeld om docenten te trainen. Zij zal tijdens ISO on tour vanuit inhoudelijke kennis haar visie op docentkwaliteit delen.

Laatst Gewijzigd: 26-11-2015